NL
En
search engine optimization

laat je website ranken in google

aanpak

Van nul naar topresultaten

Bij Orbisary geloven we in een gestructureerde aanpak om de online zichtbaarheid te vergroten. Ons SEO-proces is gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende optimalisatie. Hier is een overzicht van onze stappen

Het vinden van de juiste woorden

We beginnen met een grondige zoekwoordanalyse om relevante zoektermen te identificeren. Dit helpt ons te begrijpen waar onze doelgroep naar zoekt en waar kansen liggen.

01 Zoekwoordanalyse

Begrijp de zoekmachines

Onze technische experts zorgen ervoor dat onze website snel laadt, mobielvriendelijk is en voldoet aan de nieuwste SEO-richtlijnen.

02 Technische Optimalisatie

Begrijp de doelgroep

We creëren waardevolle en informatieve content die aansluit bij de interesses van onze doelgroep. Dit omvat blogposts, infographics, video’s en meer.

03 Content Creatie

Authoriteit is koning

We bouwen kwalitatieve backlinks op door samen te werken met relevante websites en autoriteiten in onze branche.

04 Linkbuilding

Iteratief werken

We houden onze prestaties nauwlettend in de gaten en passen onze strategie aan waar nodig. SEO is een continu proces!

05 Monitoring en Aanpassing

ONDERZOEK ALS BASIS

Eerst onderzoeken, dan pas doen! Zo benaderen wij ons Search Engine Optimization proces. Zonder eerst te weten welke keywords belangrijk zijn en hoe deze keywords terug moeten komen op de website, zal je nooit goede resultaten krijgen in Google.

WIJ WERKEN MET SPRINTS

Door onze IT achtergronden hebben wij veel ervaring met het werken in Agile methodes. Daarom werken wij ook graag met sprints. Sprints zijn kleine tijdsgebonden blokken waarin gewerkt wordt aan een project. Deze sprints duren gemiddeld tussen de twee en vier weken. Tijdens de sprints worden ook steeds de resultaten bijgehouden en verder gekeken naar de volgende sprint.

REFLECTEREN EN OPTIMALISEREN

Het belangrijkste gedeelte van SEO. Reflecteren en optimaliseren. Doordat wij met sprints werken kunnen we elke sprint kijken wat er goed en wat er verbeterd kan worden. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we snel aanpassingen maken naar plekken waar kansen liggen.

websites en klantcases