onze diensten

Wat doen wij nou precies?

onze diensten

handig voor de online wereld

Onze diensten omvatten professioneel webdesign, web development, app development en SEO waarbij we moderne technologieën en creatieve oplossingen combineren om indrukwekkende online ervaringen te creëren.

webdesign

branding

seo

hoe wij te werk gaan

Verkenning

Het ontwerpproces begint met het bepalen van de scope van het project. Hierbij identificeren we de doelstellingen van de website, de belangrijkste functionaliteiten en de doelgroep. We verzamelen informatie over de gewenste inhoud, het ontwerp en eventuele speciale vereisten. Door de scope helder te definiëren, kunnen we een solide basis leggen voor het verdere ontwerpproces.

01 Scope

digitale blauwdruk

Wireframes zijn schematische weergaven van de website lay-out zonder visuele details. Ze helpen bij het structureren van de inhoud en het bepalen van de gebruikerservaring. We richten ons op de positie en het arrangement van de belangrijkste elementen, zoals navigatie, inhoudsblokken en interactieve componenten. Door het gebruik van wireframes krijgen we een overzicht van de website-indeling voordat we ons op visuele details storten.

02 wireframes

Breed beginnen

Na het creëren van de wireframes gaan we over op het ontwikkelen van lofi (low-fidelity) prototypes. Dit zijn interactieve mock-ups van de website die de functionaliteit en het gebruikerspad demonstreren. We gebruiken eenvoudige grafische elementen en beperkte visuele details om ons te richten op de interactie en de gebruikerservaring. Het lofi prototype helpt bij het testen van de navigatie, de indeling en de algemene bruikbaarheid van de website.

03 lofi prototypes

gedetailleerd eindigen

Met de feedback uit de lofi prototypefase gaan we verder met het maken van hifi (high-fidelity) prototypes. Hifi prototypes zijn gedetailleerde visuele representaties van de website met realistische afbeeldingen, typografie en kleuren. We streven ernaar om de uiteindelijke look en feel van de website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Het hifi prototype helpt bij het testen van het visuele ontwerp, de merkconsistentie en de algemene gebruikerservaring.

04 hifi prototypes

online gaan

Nadat het hifi prototype is goedgekeurd, begint het ontwikkelingsproces. Hier worden de ontwerpelementen omgezet in code en wordt de website tot leven gebracht. We richten ons op het bouwen van een responsieve en goed geoptimaliseerde website met behulp van moderne webtechnologieën. We integreren functionaliteiten, testen de website grondig en zorgen ervoor dat deze compatibel is met verschillende browsers en apparaten.

05 development